VTBL wil concurrentie aangaan met Studio Voetbal

VTBL wil concurrentie aangaan met Studio Voetbal
Vanaf zondag is VTBL om 21.30 uur te zien

Nieuws :

RTL 7 gaat het programma VTBL, dat wordt gepresenteerd door Humberto Tan, verplaatsen naar een later tijdstip op de zondagavond. Vanaf aankomende zondag zal het voetbalprogramma voor het eerst om 21.30 uur te zien zijn. Eerder begon het programma altijd om 20.00 uur.

Slechte kijkcijfers
Het nieuwe voetbalprogramma scoort tot nu toe niet best: sinds de show twee maanden geleden begon, trekt elke aflevering gemiddeld zo'n 100.000 kijkers. Hiermee wordt duidelijk dat VTBL geen frisse wind laat waaien door de wereld van de voetbalshows, die met programma's als Veronica Inside, Studio Voetbal en Rondo sowieso al behoorlijk gevuld is.

Studio Voetbal
VTBL gaat de concurrentie aan met Studio Voetbal, dat om 22.20 uur begint op NPO 1. Hiermee overlappen de programma's elkaar voor een deel. Studio Voetbal, gepresenteerd door Tom Egbers, scoort echter beduidend beter: gemiddeld trekt het programma 700.000 kijkers. Eén van de grote nadelen van VTBL is dat ze geen rechten op wedstrijdbeelden hebben.

VTBL is vanaf zondag elke week om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van VTBL terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VTBL wil concurrentie aangaan met Studio Voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV