Dit zijn de gasten in eerste aflevering M

Dit zijn de gasten in eerste aflevering M
Talkshow Margriet van der Linden weer van start

Kijktip :

M, de talkshow van Margriet van der Linden, gaat vanavond weer van start. Om 19.00 uur zal ze te zien zijn op NPO 1, waar ze het stokje van De Wereld Draait Door weer overneemt. Het eerste seizoen van haar talkshow leidde tot gemengde reacties, maar misschien zit er nu meer in.

Gasten
Net als DWDD behandelt Van der Linden elke uitzending drie onderwerpen. Vanavond vertellen vader en zoon Jan en Jeroen Stekelenburg over zestig jaar Studio Sport. Verder komen harpiste Lavinia Meijer en Radio 4-dj Floris Kortie praten over de eerste Kindermuziekweek en bespreken schrijvers Geert Mak en Bas Heijne de laatste Brexit-perikelen.

Drie maanden
M is de komende drie maanden te zien op NPO 1. Elke werkdag om 19.00 uur presenteert Van der Linden de vervanger van De Wereld Draait Door. Na deze drie maanden houdt de publieke omroep een zomerstop zonder talkshow op de vroege avond, omdat De Wereld Draait Door een half jaar met vakantie is.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de gasten in eerste aflevering M of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV