Luizenmoeder-acteurs maken nieuwe comedy

Luizenmoeder-acteurs maken nieuwe comedy
Satirisch programma heet De Promenade

Nieuws :

Een aantal castleden van De Luizenmoeder is bezig met een nieuw project. Dit najaar wordt het satirische programma De Promenade uitgezonden op de zondagavond, dat heeft Henry van Loon bekendgemaakt bij het 3FM radioprogramma van Frank van der Lende.

De Promenade
Niet alleen Henry van Loon zal te zien zijn in De Promenade. Ook Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, bedenkers van De Luizenmoeder, en Ton Kas werken mee aan de comedyserie. Van Loon wilde verder nog niets kwijt over het nieuwe televisieprogramma. Ebbinge liet eerder al weten te willen stoppen met De Luizenmoeder en bezig te zijn met een nieuw project.

De Promenade is niet het enige nieuwe project van Henry van Loon, maandag liet de acteur al weten 21 rollen te gaan spelen in de nieuwe comedy Random Shit. Bekijk hier alvast de trailer van de serie Random Shit, die vanaf 18 april te zien is bij Videoland.

Het nieuwe satirische programma De Promenade wordt dit najaar uitgezonden op televisie. Mocht er meer bekend worden gemaakt, dan lees je dat bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Luizenmoeder-acteurs maken nieuwe comedy of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV