Ronde van Vlaanderen 2019 live op tv

Ronde van Vlaanderen 2019 live op tv
Wielerklassieker Vlaanderens Mooiste

Sport :

Op zondag 7 april wordt een van de grootste wielerklassiekers van het jaar gereden: de Ronde van Vlaanderen. NPO 1, Eurosport 1 en België Eén doen uitgebreid live verslag op tv.

Urenlang liveverslag
De 270 kilometer lange klassieker, die ook wel De Hoogmis of Vlaanderens Mooiste wordt genoemd, wordt van start (10.30 uur) tot finish volledig uitgezonden door Eurosport 1 en het Vlaamse sportprogramma Sporza op België Eén (tussen 12.55 en 13.30 uur op Canvas). De NOS begint op NPO 1 en NOS.nl rond 12.40 uur met het liveverslag, direct na de Marathon van Rotterdam.

Favorieten
De renners moeten zeventien hellingen over in de Ronde van Vlaanderen. Onderweg liggen ook vijf kasseistroken. Kan Mathieu van der Poel na Dwars door Vlaanderen afgelopen woensdag ook De Ronde winnen? Een jaar geleden was de Nederlander Niki Terpstra de winnaar. Dit jaar zijn Bob Jungels, Peter Sagan, Zdenek Stybar de Belgen Wout Van Aert en Oliver Naesen de overige favorieten.

De Ronde van Vlaanderen 2019 is zondag 7 april vanaf 09.30 uur te zien op België Eén, vanaf 10.15 uur op Eurosport 1 en de Eurosport Player en vanaf 12.40 uur op NPO 1 en NOS.nl. De samenvatting is om 18.10 uur te zien in NOS Studio Sport op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronde van Vlaanderen 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV