Netflix-serie The Umbrella Academy krijgt een tweede seizoen

Netflix-serie The Umbrella Academy krijgt een tweede seizoen
Productie start deze zomer in Toronto

Nieuws :

Netflix heeft een tweede seizoen van de superheldenserie The Umbrella Academy besteld. Het gaat om een nieuw seizoen met tien afleveringen van ongeveer één uur. De eerste reeks was wekenlang de meest gestreamde serie ter wereld. Er gingen al hardnekkige geruchten, maar nu is het fantastische nieuws ook door Netflix zelf bekend gemaakt op Twitter.

Enthousiaste recensies
De mensen die The Umbrella Academy al hebben gezien, zijn voor een groot deel enthousiast. Lees hier de serie-recensie van Gids.tv. De Netflix-serie wordt geprezen om zijn originele verhaal, de emotionele lading en de prima cast. Naast Tom Hopper (Game of Thrones) en Ellen Page (Juno) zien we ook Robert Sheehan (Bad Samaritan) en Aidan Gallagher (Modern Family).

Waar gaat deze serie over?
De Netflix-serie The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Gerard Way en Gabriel Bá. Hierin worden op één speciale dag 43 baby’s geboren van moeders die tot op de dag van de bevalling niet eens zwanger leken. Zeven van deze kinderen worden opgevangen door de zeer excentrieke miljonair Sir Reginald Hargreeves. Hij ontdekt dat deze kinderen bijzondere krachten hebben en leidt ze op tot superhelden op de Umbrella Academy.

Over de release is nog geen datum bekend, maar we verwachten seizoen twee in 2020. Als er meer bekend is over The Umbrella Academy lees je dat op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV