Ewout Genemans terug op RTL 5 met Ewout &

Ewout Genemans terug op RTL 5 met Ewout &
Programma vanaf 9 april te zien

Nieuws :

Vanaf dinsdag 9 april is presentator Ewout Genemans te zien in het tv-programma Ewout &. Genemans bezoekt verschillende plaatsen in de wereld en onderzoekt diverse problemen, waarbij het beeld dat men heeft van bepaalde plekken niet altijd klopt met de soms bizarre realiteit.

Las Vegas
In de eerste aflevering reist Genemans af naar gokstad Las Vegas, oftewel Sin City. Las Vegas wordt elk jaar door 40 miljoen mensen bezocht, voornamelijk voor het gokken. Maar achter alle luxe hotels en neonreclame schuilt ook een andere, slechte kant. Honderden verslaafde daklozen wonen letterlijk onder de grond in de stad. Zij wonen in een ondergronds tunnelsysteem en moeten dagelijks bedelen om aan eten en geld te komen. Ewout ervaart de wanhoop van deze groep mensen, die niet weten hoe ze uit deze ellende moeten komen.

Zelfmoorden
Ook ontmoet Genemans de Nederlandse ondernemer Emile. Hij vertelt hoe heftig het leven in Las Vegas kan zijn. De stad kent een hoog aantal zelfmoorden. Een gegeven dat de stad zelf het liefst probeert te verbergen. Regelmatig berooft iemand zich van zijn leven in een van de hotels. Genemans gaat op pad met de reinigingsdienst die de kamers schoon moeten maken na een zelfdoding.

In het programma komen zo meerdere onderwerpen aan bod die voor veel kijkers nog onbekend zijn. In andere afleveringen loopt hij mee met de moordpolitie in Rio de Janeiro en bezoekt hij de allereerste kliniek voor gameverslaving.

Ewout & is vanaf dinsdag 9 april om 21.30 uur te zien bij RTL 5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ewout Genemans terug op RTL 5 met Ewout & of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier