Johan Derksen dolblij dat hij weer mag roken

Johan Derksen dolblij dat hij weer mag roken
Voetbalkenner herstelt van zware val

Nieuws :

Johan Derksen is blij dat hij langzaamaan herstelt na zijn heftige val van de trap. Maar Veronica Inside was niet het enige wat hij moest missen. ”Het fijnste is dat ik weer kan roken”, laat Derksen weten aan het AD.

Zware val
De voetbalkenner kwam dinsdagnacht ten val en raakte hierbij behoorlijk gewond. Hij kampt met breuken in het gezicht, een hersenschudding en gebroken arm. Derksen herinnert zich niets van de val. "Toen ik bijkwam in het ziekenhuis, was het eerste wat ik zag een arts met een hoofddoek die mijn gezicht aan het naaien was. Daarna kreeg ik allerlei onderzoeken, scans en was ik pas om acht uur op de kamer."

Geluk gehad
Inmiddels is Derksen weer thuis en naar omstandigheden gaat het redelijk. Naar eigen zeggen is hij er goed van af gekomen. "Als je ziet van welke hoogte ik ben gevallen, dan heb ik geluk gehad. Het is een ontzettende klap geweest. Voor hetzelfde geld is het een gebroken heup, of zelfs een dwarslaesie."

Wereldnieuws?
Derksen vindt alle reacties, bloemen en belletjes die hij krijgt overweldigend. "In het ziekenhuis zag ik mezelf op zo’n televisietje voorbij komen in programma’s als Boulevard en Inside. Jongen, jongen, dacht ik, het gaat over een meneer in een piepklein televisieprogrammaatje die van de trap is geflikkerd", aldus de voetbalanalyticus. "Is dat nou wereldnieuws? Maar als je dan ziet wat voor een reacties ik heb gekregen: het is hier thuis net een bloemenwinkel. Waanzinnig."

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen dolblij dat hij weer mag roken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV