Manchester City - Tottenham Hotspur live op tv

Manchester City - Tottenham Hotspur live op tv
Champions League-kraker in kwartfinale

Sport :

De Champions League-kwartfinale tussen de Engelse topclubs Manchester City - Tottenham Hotspur is woensdag 17 april live op tv te zien bij Veronica en Ziggo Sport Voetbal.

UPDATE: De winnaar van deze kwartfinale is in de halve eindstrijd de tegenstander van Ajax.

Heenwedstrijd
Tijdens het heenduel koos Veronica voor Liverpool - FC Porto (2-0) boven deze Engelse kraker. Nu wordt bij de returns gekozen voor City - Spurs. Het heenduel met met 1-0 gewonnen door Tottenham. Die uitslag biedt voor beide ploegen een goed perspectief op winst in deze onderlinge confrontatie.

Voorbeschouwing
Vanaf 20.30 uur blikt Wilfred Genee met René van der Gijp en Dick Advocaat vooruit op de kwartfinale. De wedstrijd gaat om 21.00 uur van start. Uiteraard zullen de analysten nog even terugkomen op de kwartfinale van Ajax tegen Juventus dinsdagavond.

Manchester City - Tottenham Hotspur is woensdag 17 april om 21.00 uur te zien op op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Na afloop is de samenvatting te zien op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Tottenham Hotspur live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV