Beau van Erven Dorens presenteert late night-programma RTL 4

Beau van Erven Dorens presenteert late night-programma RTL 4
Presentator neemt plek RTL Late Night over

Nieuws :

De kogel is door de kerk: Beau van Erven Dorens gaat een late night-show presenteren voor RTL 4. Het zal de opvolger worden van RTL Late Night met Twan Huys, maar zal niet hetzelfde zijn. De geruchten dat Van Erven Dorens een dergelijke klus op zich zou nemen deden al langer de ronde, maar zijn nu dus bevestigd.

Sms'je
Vanmorgen was topman Sven Sauvé van RTL te gast bij het radioprogramma 1op1 op NPO Radio 1, waar hij al bevestigde dat ze met Van Erven Dorens in gesprek waren. Kort na afloop van de uitzending kwam er een sms'je van Peter van der Vorst binnen: Van Erven Dorens gaat definitief een late night-show maken voor RTL.

Duo?
Het is op dit moment nog onbekend hoe het programma eruit gaat zien, maar de mogelijkheid bestaat dat Van Erven Dorens een duo zal gaan vormen met een andere presentator of presentatrice. Ook is het mogelijk dat Van Erven Dorens zelf niet alle uitzendingen zal gaan presenteren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens presenteert late night-programma RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV