Filmrecensie: The Aftermath

Filmrecensie: The Aftermath
Regisseur James Kent vertelt een oorlogsverhaal over verboden liefde

Film :

Vanaf 28 maart 2019 is de nieuwe film The Aftermath van regisseur James Kent in de Nederlandse bioscopen te zien. In de Tweede Wereldoorlog is de Duitse stad Hamburg totaal vernietigd. Terwijl de opbouw van de stad kan beginnen, stort het huwelijk van Keira Knightley in. Lees hier de filmrecensie van de film The Aftermath.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Een prachtig landhuis
Het is het jaar 1946, net na de Tweede Wereldoorlog. De Britse Rachael (Keira Knightley) reist af naar het in puin geschoten Hamburg, waar haar man Lewis (Jason Clarke) als legerofficier meewerkt aan de wederopbouw. Het stel krijgt een prachtige luxe villa toegewezen, waarvan de Duitse eigenaar (Alexander Skarsgård) op zolder mag blijven wonen. Al snel raakt Rachael hevig geïntrigeerd door deze mysterieuze weduwnaar.

Keira Knightley in de film The Aftermath

Beoordeling van Gids.tv
The Aftermath is een verfilming van de gelijknamige roman uit 2013 van Rhidian Brook. Een romantisch verhaal met als decor de naweeën van de Tweede Wereldoorlog in Hamburg. In de film ziet deze setting er realistisch uit. Het totaal kapot geschoten Hamburg lijkt levensecht en ook de kostuums zijn prachtig, tot in het kleinste detail. The Aftermath is een degelijke film met prima acteerwerk, waarin de mooie actrice Keira Knightley huilt zoals niemand anders kan. Alleen is het zeer jammer dat een sterke finale uitblijft. Eeuwig zonde.

Cast
Naast Keira Knightley (The Nutcracker and the Four Realms) en Jason Clarke (The Pet Sematary) zijn ook Alexander Skarsgård (True Blood) en Kate Phillips (The Crown) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Kent (Testament of Youth).

The Aftermath is vanaf 28 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Romantiek. Tijdsduur: 109 minuten.IMDb-score 6,2. Lees hier meer over de film The Aftermath.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV