Europa League kwartfinales live op tv en via een livestream

Europa League kwartfinales live op tv en via een livestream
Waar kan je de Europa League live kijken?

Sport :

De Europa League-kwartfinales van seizoen 2018-2019 worden op donderdag 11 en 18 april gespeeld. Niet alle wedstrijden worden in Nederland uitgezonden op het open net. De rechten zijn in handen van RTL 7 en Fox Sports, waarbij beide zenders ook een livestream aanbieden van de wedstrijd(en) die zij uitzenden.

Schema kwartfinales
Donderdag 11 april, 21.00 uur:

  • Arsenal - Napoli
  • Villarreal - Valencia
  • Benfica - Eintracht Frankfurt
  • Slavia Praag - Chelsea

Uitzendingen op TV
RTL 7 zendt donderdag de wedstrijd Arsenal - Napoli om 21:00 uur uit, gevolgd door samenvattingen van de andere wedstrijden.

Fox Sports zendt alle vier de kwartfinale-wedstrijden om 21:00 uur uit, allen op een ander kanaal:
Fox Sports 2: Benfica - Eintracht Frankfurt
Fox Sports 4: Arsenal - Napoli
Fox Sports 5: Villarreal - Valencia
Fox Sports 6: Slavia Praag - Chelsea

Livestream
RTL biedt een gratis livestream op RTL XL aan van de wedstrijd die de zender ook op tv uitzendt. Abonnees van Fox Sports hebben toegang tot Fox Sports Go, waarbij alle wedstrijden ool live te streamen zijn op mobiele devices, pc en laptop.

Vervolg
De returns van de kwartfinales worden donderdag 18 april gespeeld. De halve finales worden vervolgens afgewerkt op 2 en 9 mei. Daarin speelt de winnaar van Arsenal/Napoli tegen de winnaar van Villarreal/Valencia. De winnaar van Benfica/Eintracht Frankfurt neemt het op tegen de winnaar van Slavia Praag/Chelsea. De finale wordt gespeeld op woensdag 29 mei.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Europa League kwartfinales live op tv en via een livestream of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV