Filmrecensie: Fighting with My Family

Filmrecensie: Fighting with My Family
Florence Pugh in hilarisch en ontroerend waargebeurd verhaal over WWE-worstelen

Film :

Vorige week donderdag is de nieuwe, op ware gebeurtenissen gebaseerde film Fighting with My Family te zien in de Nederlandse bioscopen. Zelfs als je niets hebt met de wereld van het professioneel showworstelen, is dit groots genieten in een film over zelfacceptatie, doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Lees hier de filmrecensie van Fighting with My Family.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

World Wrestling Entertainment
Paige komt uit een Brits volksgezin dat een passie heeft voor worstelen; wanneer zij en haar broer Zak de kans krijgen om auditie te doen voor World Wrestling Entertainment, grijpen ze deze met beide handen aan. Als de WWE met een show naar Engeland komt, gaan broer en zus vol spanning de grote uitdaging aan. De wereld van het professioneel showworstelen ligt aan hun voeten.

Lena Headey, Florence Pugh en Nick Frost in de film Fighting With My Family

Beoordeling van Gids.tv
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2012 over de doorbraak van de echte Paige. Geregisseerd en geschreven door Stephen Merchant, die typisch Brits sarcasme in een arbeidersdecor bedreven mixt met het Amerikaanse sportsentiment. Het kan niet anders dan dat je hoofdrolspeelster Florence Pugh en haar gekke Britse familie in je hart sluit. De actrice weet je in te pakken in haar reis naar de overdreven wereld van het showworstelen. Veel humor, ontroerende momenten, maar bovenal een oprecht en inspirerend verhaal over je dromen volgen. Een sympatieke film die het verdient om gezien te worden.

Cast
Naast Dwayne Johnson (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) en Florence Pugh (Outlaw King) zijn ook Lena Headey (Game of Thrones) en Nick Frost (Hot Fuzz) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stephen Merchant (Cemetery Junction).

Fighting with My Family is vanaf 4 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Komedie. Tijdsduur 109 minuten. IMDb-score 7,5. Lees hier meer over de film Fighting with My Family


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Fighting with My Family of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier