Streetlab-presentator Tim Senders maakt Try Before You Die met z'n opa}

Streetlab-presentator Tim Senders maakt Try Before You Die met z'n opa
Webserie van acht afleveringen vanaf 24 april op YouTube

Nieuws :

Tim Senders werd bekend als één van de presentatoren van het programma Streetlab, dat in 2015 werd genomineerd voor de Gouden Televizier Ring. Nu gaat Senders voor KRO-NCRV een webserie maken die in het teken staat van zijn 89-jarige opa Frits. Hun avonturen verschijnen in een achtdelige webserie op het YouTube-kanaal van KRO-NCRV.

Try Before You Die
De webserie zal letterlijk een versie van Try Before You Die worden. Opa Frits heeft de leeftijd van 89 jaar bereikt, maar er zijn nog altijd dingen die hij niet heeft gedaan: racen op een circuit, de Zwarte Cross bezoeken en meer. Senders heeft besloten dat het tijd wordt om deze wensen van zijn opa in vervulling te laten gaan, en hij neemt een camera mee om ze te filmen.

Bijzonder
Senders geeft aan steeds meer te beseffen hoe bijzonder het is dat zijn opa nog leeft. 'Door zijn humor en zijn mooie verhalen is hij al van kinds af aan een voorbeeld voor mij. Ik lijk op hem: het is alsof ik tegenover mezelf zit, maar dan zeventig jaar ouder. Ik word door hem nieuwsgierig naar het leven.' De vrouw van opa Frits is inmiddels overleden.

De webserie over opa Frits verschijnt vanaf 24 april elke woensdag op het YouTube-kanaal van KRO-NCRV.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Streetlab-presentator Tim Senders maakt Try Before You Die met z'n opa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV