John van den Heuvel met nieuw programma Dossier van den Heuvel bij RTL 4

John van den Heuvel met nieuw programma Dossier van den Heuvel bij RTL 4
Nieuwe zaken vanaf 22 april

Nieuws :

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is vanaf 22 april weer te zien op tv met een eigen programma. Van den Heuvel zal in zijn nieuwe programma Dossier Van Den Heuvel slachtoffers van criminaliteit bijstaan.

Afgelopen jaren presenteerde Van den Heuvel al programma's als Ontvoerd en Op De Vlucht. In Dossier Van den Heuvel legt de misdaadjournalist zich echter toe op diverse soorten criminaliteit. Denk daarbij aan ontvoering, oplichting en georganiseerde misdaad in het buitenland.

In elke aflevering van het nieuwe RTL 4-programma staat één op zichzelf staande zaak centraal. Van den Heuvel: "Vanwege onze jarenlange ervaring wordt ons team om hulp gevraagd in verschillende soorten zaken. Wat het misdrijf ook is, wij willen wel gerechtigheid voor de slachtoffers er van. Als door onze inspanning en moeite zaken afgehandeld kunnen worden of heropend worden, is onze missie geslaagd."

Voor het programma is Van den Heuvel al geruime tijd bezig en is met zijn team veel op pad geweest in binnen- en buitenland. Het programma geeft ook een inkijkje in hun strijd in de behandelde strafzaken: "Als we verdachten en daders confronteren, zit er voor ons vaak al een lange zoektocht op, met de nodige pieken en dalen. Ook die momenten zie je in het programma terug," aldus Van den Heuvel.

Dossier Van Den Heuvel is vanaf maandag 22 april om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel met nieuw programma Dossier van den Heuvel bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: buitenland, zoektocht, daders, criminaliteit, oplichting, misdaad, ontvoering, misdrijf, tv-programma, georganiseerde misdaad, dossier, misdaadjournalist, rtl, verdachten, missie, john van den heuvel, team, hulp, geslaagd, rtl 4


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV