Waar en hoe is seizoen 8 van Game of Thrones te zien?

Waar en hoe is seizoen 8 van Game of Thrones te zien?
Epische serie kijken voor Ziggo en KPN klanten

Nieuws :

Het langverwachte laatste seizoen van de serie Game of Thrones staat op het punt van beginnen. Vanaf 15 april gaat de grote finale van start. Het laatste seizoen zal uit zes afleveringen bestaan. Waar kun je de serie Game of Thrones bekijken? Lees het hier.

Lees ook: Top 5 epische fragmenten uit de hitserie Game of Thrones

Ziggo zit op de troon
Het is nog niet zo simpel om de serie zomaar online te kijken. Wie klant is bij Ziggo, zit wel goed. Bij Ziggo kun je, boven op het televisie-abonnement, het Movies & Series (X)L pakket bestellen. Hier kun je alle seizoenen terugkijken en het nieuwe seizoen kijken. Het Movies & Series (X)L pakket kost €11,95 per maand. Met een Ziggo Go-abonnement kijk je de afleveringen een dag nadat ze in Amerika zijn uitgezonden, waar het nieuwe seizoen op 14 april start.

Lees ook: Dit zijn de 6 titels van Game of Thrones seizoen 8

KPN doet niet mee
Als KPN-abonnee heb je pech. Er is geen mogelijkheid om Game of Thrones te bekijken zonder abonnement op Ziggo. Voor de KPN-abonnees wordt het dus wachten op de release van het laatste seizoen op DVD en Blu-Ray. Heb je een vriend, familielid of kennis met een Ziggo Movies & Series abonnement? Vraag of je die inloggegevens van de Ziggo Go app (te downloaden op App Store en Play Store) mag. Via die app kun je op je smartphone of tablet naar de serie kijken. Via een Apple TV of Chromecast kun je deze app zelfs naar de tv streamen! Maar het beste kun je natuurlijk overstappen naar Ziggo. Dan kun je meteen ook de formule 1 live kijken die alleen bij Ziggo is te zien en heb je een super snelle internet verbinding.

Finale seizoen en trailer
De officiële eerste trailer van seizoen 8 van Game of Thrones kwam eerder deze maand uit. In de trailer zagen we al de release datum op de Amerikaanse HBO: 14 april. Een dag later kunnen we in Nederland dus al van de nieuwe aflevering genieten. Bekijk hieronder de trailer van het laatste seizoen vanGame of Thrones.

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones is vanaf 15 april te zien op Ziggo Movies & Series (X)L.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar en hoe is seizoen 8 van Game of Thrones te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier