Nieuwe streamingdienst Disney+ in 2020 in Nederland

Nieuwe streamingdienst Disney+ in 2020 in Nederland
Wat kunnen we van de dienst verwachten?

Nieuws :

De Walt Disney Company heeft op 11 april tijdens de Walt Disney Company Investor Day 2019 de eerste informatie over haar nieuwe streamingdienst, Disney+, bekend gemaakt. De service is in Amerika vanaf 12 november 2019 beschikbaar. In Europa moeten we wachten tot 2020.

Goedkoper dan Netflix
De nieuwe streamingdienst van Disney moet gaan concurreren met Netflix. De dienst gaat bij de start in november 7 dollar per maand kosten. Daarvoor krijg je in de eerste maanden ruim 7.500 afleveringen seriemateriaal, 400 catalogusfilms, 25 nieuwe series en 10 recente bioscoopfilms.

Screenshot van Disney

Captain Marvel of Loki?
De meest recente MCU-film, Captain Marvel, is voorlopig niet op streamingdiensten als Netflix te bekijken. De film is, samen met in ieder geval 11 andere MCU-films, in november te zien op Disney+. Ook maakt Marvel een aantal live-action series speciaal voor Disney+. Zo komt er een serie over Loki (met Tom Hiddleston in een hoofdrol), een serie over Scarlett Witch en Vision (WandaVision) en over de vrienden Falcon en Bucky Barnes (The Falcon and The Winter Soldier).

The Mandalorian
De nieuwe live-action Star Wars serie, The Mandalorian van regisseur Jon Favreau, zal ook op Disney+ te zien zijn. Verder zijn dertig seizoenen van The Simpsons, een nieuwe Lady en de Vagebond-film én de realityserie rond acteur Jeff Goldblum de paradepaardjes van de streamingdienst.

Disney+ is de nieuwe Disney-streamingdienst. Bekijk hier al het nieuws over Disney+.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe streamingdienst Disney+ in 2020 in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier