Nieuw op Netflix: Top 10 beste films van de maand april

Nieuw op Netflix: Top 10 beste films van de maand april
Wonder Woman, Fast & Furious 7 en veel meer

Kijktip :

In april zijn er weer nieuwe films toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Naast het feit dat er paar grote blockbusters tussen zitten, hebben de meeste films ook een opvallend hoge IMDb-score. Bekijk hieronder (op volgorde van datum) een selectie van nieuwe topfilms die nu te zien zijn op Netflix.

1. Reservoir Dogs (vanaf 1 april, IMDb ★ 8,3)
Deze Amerikaanse cultfilm uit 1992 is het regiedebuut van Quentin Tarantino. Als je van deze eigenzinnige regisseur houdt, zit je zeker goed met deze brute film over een spectaculaire overval op een grote diamantair. Lees meer waar je de film Reservoir Dogs nog meer kunt streamen.

2. Hartenstraat (vanaf 1 april, IMDb ★ 6,3)
In de Verenigde Staten gooit de Nederlandse acteur Marwan Kenzari op dit moment hoge ogen met zijn vertolking als Jafar in Disney's Aladdin. In deze sympathieke romantische komedie Hartenstraat speelt hij Daan, een alleenstaande vader met dochter op liefdespad. Lees hier meer over de film Hartenstraat.

3. Troy ( vanaf 2 april, IMDb ★ 7,2)
Trek je sandalen aan en geniet van grote gevechten, helden en verboden liefdes. Troy is een megaproductie met een sterrencast die zijn weerga niet kent. Alles wordt uit de kast getrokken voor een fantastisch spektakel, zeker voor die tijd. Lees hier meer over de film Troy.

4. Gladiator (vanaf 2 april, IMDb ★ 8,5)
Mooier, grootser, ontroerender. Deze epische klassieker over de grote gladiatorengevechten in Rome is één grote sensatie. Met Russel Crowe en Joaquin Phoenix in de hoofdrollen. Een absolute must-see die je niet snel meer vergeet. Lees hier waar je de film Gladiator nog meer kunt streamen.

5. Baby Driver (vanaf 6 april, IMDb ★ 7,6)
Trap het gaspedaal in met deze heftige en zeer spannende misdaadfilm met fenomenale soundtrack. Hoofdpersonage Baby werkt voor criminelen als chauffeur bij grote overvallen. Met een leuke cast zetten de makers een verrassende film neer die je gezien moet hebben. Lees hier waar je de film Baby Driver nog meer kunt streamen.

6. Spider-Man: Homecoming (vanaf 8 april, IMDb ★ 7,5)
Nog een grote verrassing bij Netflix is deze superheldenfilm over Spiderman. Er zijn heel veel Spidermanfilms gemaakt, maar toch weet deze je te boeien. Mede door de humor en leuke cast is dit zeker een grote aanrader in het aanbod van Netflix. Lees hier waar je de film Spider-man: Homecoming nog meer kunt streamen.

7. The Dictator (vanaf 9 april, IMDb ★ 6,4)
President-premier-admiraal-generaal Aladeen (Sacha Baron Cohen) is de leider van de fictieve Noord-Afrikaanse oliestaat Wadiya. Eerlijk is eerlijk: We hebben beter werk gezien van deze acteur. De film is bij vlagen grappig, maar ook flauw en soms tenenkrommend. Lees hier waar je The Dictator nog meer kunt streamen.

8. Wonder Woman (10 april, IMDb ★ 7,5)
Een grote blockbuster in de Nederlandse bioscopen en nu op de streamingdienst Netflix. De Israelische actrice Gal Gadot schittert als Wonder Woman. Het verhaal speelt zich af op het prachtige tropische eiland Themyscira, en herbergt een minirolletje voor supermodel Doutzen Kroes. Lees hier waar je de film Wonder Woman nog meer kunt streamen.

Gal Gadot en Chris Pine in de film Wonder Woman

9. Bad Samaritan (vanaf 10 april, IMDb ★ 6,4)
Voor de superheldenserie The Umbrella Academy was acteur Robert Sheehan ook nog te zien in deze vermakelijke thriller. Twee inbrekers kiezen het verkeerde huis, en komen tot een angstaanjagende ontdekking. Lees hier waar je de film Bad Samaritan nog meer kunt streamen.

10. Furious 7 (12 april, IMDb ★ 7,2)
Op 30 november 2013 kwam acteur Paul Walker om het leven door een auto-ongeluk als passagier van een Porsche Carrera GT in Californië. Die tragische gebeurtenis had grote invloed op deze film. Zet je schrap voor een blockbuster vol actie en zeker ook een traan. Lees hier waar je de film Furious 7 nog meer kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Top 10 beste films van de maand april of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV