Masters 2019: Tee-tijden op Augusta vervroegd door verwacht onweer

Masters 2019: Tee-tijden op Augusta vervroegd door verwacht onweer
BBC en Ziggo Sport Golf wijzigen uitzendingen

Sport :

De tee-tijden voor de laatste ronde van zondag op de Masters zijn naar voren gebracht vanwege verwacht slecht weer. Ook zullen er drie spelers in een flight zitten in plaats van twee.

UPDATE: Tiger Woods wint Masters 2019, bekijk hier de samenvatting

Vroeg
De eerste groep zal naar verwachting om 13:30 uur Nederlandse tijd starten. De laatste groep, met Francesco Molinari, Tiger Woods en Tony Finau, zal starten om 9:20 uur lokale tijd (15:20 uur Nederlandse tijd). Op BBC 2 kun je een onafgebroken live verslag zien van vanaf 14:55 uur Nederlandse tijd. Ook Ziggo Sport Golf zal de herhaling van gisteren die zondagmiddag op de planning stond niet meer uitzenden en eerder beginnen met de live uitzending zodat de finale van de leiders live uitgezonden wordt.

Onweer
Met onweersbuien voorspeld in Augusta zei toernooi-voorzitter Fred Ridley dat het besluit om eerder te beginnen "iedereen ten goede zou komen". Hij zei verder in zijn verklaring: "We geloven dat de eerdere start ons de beste kans zal geven om de Masters op zondag te voltooien."

Veiligheid
"De veiligheid van iedereen staat voorop, deze beslissing moet iedereen ten goede komen - de spelers, alle vrijwilligers en onze fans die over de hele wereld kijken."

Het finaleweekend van The Masters 2019 is van zaterdag 13 april tot en met zondag 14 april live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14), Ziggo Sport Golf en BBC Two. De hoogtepunten en samenvattingen vindt je op Gids.tv

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Masters 2019: Tee-tijden op Augusta vervroegd door verwacht onweer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV