Presentatrice Evelyn Struik met nieuw seizoen Verminkt op RTL 4

Presentatrice Evelyn Struik met nieuw seizoen Verminkt op RTL 4
Hulp na mislukte cosmetische behandelingen

Nieuws :

Vanaf woensdag 24 april komt RTL 4 met een nieuw seizoen van Verminkt. In het programma komen mensen aan bod bij wie cosmetische ingrepen verkeerd zijn gegaan. Het programma wordt gepresenteerd door Evelyn Struik.

Operaties
Struik duikt met een gespecialiseerd team van verschillende plastisch chirurgen in verschillende schrijnende zaken en probeert de gedupeerden hun leven weer terug op de rails te krijgen. Dit gebeurt onder meer door het uitvoeren van hersteloperaties.

Eerste aflevering
Esmeralda is ten einde raad na het inspuiten van fillers in haar billen. Na het inspuiten van een bepaald middel heeft ze veel pijn en last van diverse harde bulten. Ook zijn er zelfs gaatjes ontstaan die dichtgeplakt zijn met secondelijm. Met een verborgen camera gaat zij terug naar de salon waar zij de behandeling heeft ondergaan. Een platisch chirurg onderzoekt de zaak en zegt dat er sprake is van misleiding.

Ook Gaby is te zien in aflevering 1. Gaby liet uit voorzorg haar borsten en eierstokken verwijderen, omdat ze drager is van het borstkanker-gen. Maar de operaties gingen niet allemaal goed, waardoor haar borsten en buik compleet verminkt zijn. Het team gaat aan de slag om Gaby weer een mooi lichaam te geven.

Het nieuwe seizoen van Verminkt is vanaf woensdag 24 april om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen van Verminkt terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Presentatrice Evelyn Struik met nieuw seizoen Verminkt op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV