Netflix-filmrecensie: The Perfect Date

Netflix-filmrecensie: The Perfect Date
Noah Centineo droomt van Yale-universiteit, een dikke BMW en een heel mooi meisje

Kijktip :

Afgelopen vrijdag 12 april heeft Netflix de nieuwe romcom The Perfect Date gelanceerd. In de film The Perfect Date is, net zoals in de romantische komedie To All The Boys I’ve Loved Before, een rol weggelegd voor de populaire acteur Noah Centineo. Wegzwijmelen of niet aan beginnen? Lees hier de filmrecensie van de film The Perfect Date.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Stand-in boyfriend
De film gaat over Brooks Rattigan (Noah Centineo), een ambitieuze scholier die geld bij elkaar probeert te sprokkelen om te kunnen studeren. Wanneer hij een deal sluit en medescholier Celia Lieberman (Laura Marano) mee uitneemt, komt hij op een fantastisch idee: hij gaat zichzelf verhuren als tijdelijk vriendje. Zijn plan blijkt te werken én het lijkt er zelfs op dat hij wordt gezien door zijn crush, de steenrijke en prachtige Shelby Pace (Camila Mendes).

Noah Centineo en Camila Mendes in de film The Perfect Date

Beoordeling van Gids.tv
De verwachtingen zijn best hooggespannen na het grote succes van de leuke Netflix-romcom To All the Boys I've Loved Before (op dit moment wordt er gewerkt aan deel 2). De films zijn van hetzelfde genre, maar nu met Centineo in de hoofdrol. Deze acteur is het middelpunt van de film, waar bijrollen jammer genoeg niet echt de kans krijgen om zichzelf te laten zien. De cast doet zijn uiterste best om er iets leuks van te maken, maar qua verhaal is het allemaal erg simpel. Uiteindelijk levert The Perfect Date precies af wat deze film belooft: een zeer voorspelbare romantische komedie. Niets meer en niets minder.

Cast
Naast Noah Centineo (Can't Take It Back) en Laura Marano (Lady Bird) zijn ook Camila Mendes (Riverdale) en Odiseas Georgiadis (The Post) te zien in de ze film. Deze productie is geregisseerd door Chris Nelson (Date and Switch).

The Perfect Date is vanaf 12 april 2019 te zien bij Netlfix. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 90 minuten. Lees hier meer over de film The Perfect Date.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Netflix-filmrecensie: The Perfect Date of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV