Patrick uit Het Rotterdam Project vanaf 24 april met eigen programma Caveman: Patrick is terug

Patrick uit Het Rotterdam Project vanaf 24 april met eigen programma Caveman: Patrick is terug
Beau van Erven Dorens volgt Patrick opnieuw

Nieuws :

Vanaf 24 april is deelnemer Patrick uit Het Rotterdam Project terug op tv. In de spin-off Caveman: Patrick is terug staat ex-drugsgebruiker Patrick centraal na zijn periode in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Het Rotterdam Project
In Het Rotterdam Project was Patrick één van de drugsverslaafden die met gehulp van Beau van Erven Dorens zijn leven weer op de rit probeerde te krijgen. Hij veranderde van een drugsgebruiker in een gezonde vent met ambitie. Hij wilde definitief van de drugs af en een productie leven opbouwen. Hij liet zich daarom opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, waar het de goede kant opging met Patrick.

Vervolg
In Caveman: Patrick is terug is te zien hoe Patrick terugkeert uit de kliniek naar Nederland, waar hij opgevangen wordt door vrienden en Van Erven Dorens. In Nederland porbeert hij een nieuw leven op te bouwen en heeft allerlei plannen. Patrick wordt gevolgd om te kijken of hij hier van de drugs weet af te blijven in zijn thuishaven Rotterdam. Kan hij een nieuw bestaan opbouwen als familieman, geliefde, vriend en fotograaf?

Caveman: Patrick is terug is vanaf woensdag 24 april om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patrick uit Het Rotterdam Project vanaf 24 april met eigen programma Caveman: Patrick is terug of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen