Dream School krijgt extra aflevering na kritiek deelnemers

Dream School krijgt extra aflevering na kritiek deelnemers
Deelnemers ervaren gebrek aan nazorg

Nieuws :

Omroep NTR heeft besloten om een nog een laatste aflevering te maken van het programma Dream School. Leerlingen uit de eerste, tweede en derde serie zullen daaraan meewerken. Dat heeft de omroep besloten na een bijeenkomst met leerlingen, de programmamakers, begeleiders van het natraject en psychologen.

Het gesprek met de betrokkenden vond plaats naar aanleiding van de kritiek die sommige leerlingen hadden over het gebrek aan begeleiding in het natraject. Ondanks dat de NTR de betrokkenen uitvoerig heeft gescreend en de aanwezigheid van een psycholoog bij de opnames, is er toch behoefte aan meer ondersteuning gebleken bij sommige leerlingen. Dat liet de NTR weten in een persbericht.

De omroep liet weten dat zij een natraject van tenminste een half jaar hebben uitgestippeld, dat de betrokken leerlingen na de opnames begeleidt met hun vervolgstappen. Ondanks dat gegeven liet een deel van de leerlingen weten dat zij het idee hadden dat deze begeleiding tekortschoot. De NTR heeft laten weten goed naar de kritiek te hebben geluisterd en gekeken heeft naar wat er beter kon.

Naar aanleiding hiervan heeft de NTR in ieder geval besloten om een extra uitzending te maken van het programma. Waar de inhoud van de extra aflevering precies uit bestaat, wordt later bekend.

De extra uitzending van Dream School is maandag 29 april om 21.20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dream School krijgt extra aflevering na kritiek deelnemers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen