Frans Bauer tekent contract bij RTL

Frans Bauer tekent contract bij RTL
Zanger per 1 oktober bij RTL

Nieuws :

Frans Bauer maakt per 1 oktober de overstap naar RTL. Dat heeft de zender dinsdag bekend gemaakt. Welke programma's hij daar gaat presenteren wordt later bekend gemaakt.

Invulling
De verdere invulling van de programma's zal later nog bekend worden gemaakt, evenals de titels en uitzenddata hiervan. Eén ding is in ider geval zeker: Bij de programma's die Bauer zal presenteren zitten in ieder geval een muziekprogramma en een reisprogramma.

Reactie Peter van der Vorst
Directeur Content en Marketing Peter van der Vorst verheugt zich alvast op de komst van Bauer: “Ik ben enorm blij dat Frans terugkeert bij RTL, waar hij in 2003 zijn televisiesucces begon met De Bauers. Hij heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig presentator, en dus is al veel meer dan alleen de bekendste volkszanger van Nederland. Hij is een perfecte match met RTL 4, want Bauer is professioneel, een familyman en altijd optimistisch."

Reactie Frans Bauer
Ook Frans Bauer liet weten zin te hebben in deze nieuwe stap: "Na de afgelopen jaren werd het weer eens tijd voor een nieuwe uitdaging. Na al die jaren na het succes van De Bauers is het natuurlijk geweldig om de samenwerking bij RTL weer op te pakken. RTL 4 heeft me een platform geboden om te werken aan nieuwe, interessante amusementsprogramma’s en die uitdaging ga ik graag aan."

Frans Bauer begint per 1 oktober bij RTL. Alles over zijn nieuwe programma's is binnenkort terug te lezen bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer tekent contract bij RTL of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV