Ontknoping Euro Hockey League 2018/19 live op tv

Ontknoping Euro Hockey League 2018/19 live op tv
Duels van Nederlandse teams te zien

Sport :

De NOS doet in het paasweekend, van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april, verslag van de ontknoping van de mannenhockeycompetitie Euro Hockey League. Zondag zijn de halve finales te zien op NOS.nl en maandag de finale op NPO 1 en NOS.nl.

Laatste rondes
Na de groepsfase worden de knock-outrondes van de Euro Hockey League vanaf woensdag 17 april gespeeld in Eindhoven. De NOS doet live verslag vanaf de kwartfinales, die op zaterdag 20 april van start gaan. De halve finales zijn zondag live te zien op NOS.nl. De finale wordt maandag live op NPO 1 uitgezonden.

Nederlandse clubs
De duels van de Nederlandse clubs worden rechtstreeks uitgezonden. Van de drie Nederlandse clubs bij de laatste zestien is alleen Amsterdam doorgedrongen tot de kwartfinales. Die ploeg werd zaterdag uitgeschakeld, waardoor geen enkele Nederlandse ploeg de laatste vier bereikt heeft.

Programma finaleweekend

  • Zaterdag 20 april: kwartfinales, met om 16.15 uur live op NPO 1: Rot-Weiss Köln - Amsterdam
  • Zondag 21 april: halve finales om 13.00 en 15.15 uur (beide live op NOS.nl)
  • Maandag 22 april: finale om 15.15 uur (live op NPO 1 en NOS.nl)

De ontknoping van de Euro Hockey League, vanaf de kwartfinales, is van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april live te zien in NOS Studio Sport op NPO 1 en NOS.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontknoping Euro Hockey League 2018/19 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV