Nieuw seizoen Klikbeet vanaf zondag te zien

Nieuw seizoen Klikbeet vanaf zondag te zien
Sketchprogramma over het nieuws

Nieuws :

Vanaf zondag 21 april is het nieuwe seizoen van Klikbeet te zien bij de NTR. Klikbeet is een satirisch sketchprogramma over het nieuws en de waan van de dag.

Comedians Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel zullen in Klikbeet de kijker weer proberen te verrassen met diverse humoristisch scenes, die hen doen realiseren dat de werkelijkheid niet veel gekker is dan hun eigen Klikbeet-universum. In het programma worden zij regelmatig ondersteund door collega-comedians.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Klikbeet schieten de scenes al direct alle kanten op. Zo wordt er een poging gedaan om een samenvatting te geven van de populaire serie Game Of Thrones. Ook brengt het team een sarcastische Merci-chocolade op de markt. In de afgelopen week zelf gebeuren daarnaast ook genoeg actuele gebeurtenissen, waar de comedians direct mee aan de slag zullen gaan.

Klikbeet is vanaf zondag 21 april om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Klikbeet vanaf zondag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier