De Outsiders met Tim den Besten vanaf vanavond op tv

De Outsiders met Tim den Besten vanaf vanavond op tv
Programma te zien op NPO 3

Nieuws :

Vanaf vanavond (donderdag 18 april) is de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma De Outsiders te zien bij NPO 3. In het nieuwe programma gaat programmamakers Tim den Besten op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden.

Tim stapt in elke aflevering in de wereld van drie outsiders en probeert te begrijpen wat hen ertoe drijft om op deze manier te leven. Wat zeggen deze verhalen over de vaak opgelegde regels die bepalen hoe we leven en wordt het misschien tijd deze te herzien?

Afzetten tegen de norm
Den Besten ontmoet bijvoorbeeld een man die bij gebrek aan vertrouwen in de gezondheidszorg zijn heil zoekt in de helende kracht van de natuur en gaat hij jagen met een veganist die de bio-industrie schuwt. Wat zeggen de verhalen van deze en andere outsiders over de manier waarop de meesten van ons leven? Door te leven in Nederland, neem je deel aan sociale- en economische systemen. Hoe we wonen, ons geld verdienen, omgaan met technologie en wat er op ons menu staat; de opties zijn beperkt en grotendeels vooraf vooraf door anderen bepaald. Of we het nou leuk vinden of niet. Maar er zijn mensen die het anders doen, die bewust kiezen voor een leven buiten de systemen. Wie zijn de mensen die zich afzetten tegen de norm?

Aflevering 1
In de eerste aflevering gaat Tim den Besten op jacht met een veganist die de bio-industrie schuwt. Ze schiet echter wel haar eigen vlees uit de natuur. Ook ontmoet hij een vrouw die al jaren alleen maar fruit eet en bezoekt hij een gezin uit Limburg dat al hun voedsel uit een zelf geplant voedselbos probeert te oogsten.

De Outsiders is elke donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kan je elke aflevering van De Outsiders terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Outsiders met Tim den Besten vanaf vanavond op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV