Vanavond op tv: Hot Fuzz, Expedition Unknown, Gepest van 9 tot 5 en meer

Vanavond op tv: Hot Fuzz, Expedition Unknown, Gepest van 9 tot 5 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 april 2019

Kijktip :

Een gevarieerde tv-avond vanavond: keuzemogelijkheden te over. Op het programma staan onder meer een fantastische Britse comedy, een club ontdekkingsreizigers die een Egyptische sarcofaag opent en een nieuw programma over pesten van presentator Bert van Leeuwen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 april 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiekomedie: Hot Fuzz (IMDB ★ 7,9)

20.30 uur, SBS 9

De Londense politieagent Nicholas Angel (Simon Pegg) doet zijn werk perfect. Zijn collega's ergeren zich mateloos aan hem en zorgen ervoor dat hij wordt overgeplaatst naar slaperige plaatsje Sandford. Zijn nieuwe partner, de ietwat simpele Danny Butterman (Nick Frost), alles weten van de schietpartijen en spannende achtervolgingen uit 'de grote stad'. Maar ook Sandford blijkt lang niet zo braaf als het lijkt. Hot Fuzz is één van de leukste Britse komedies van deze eeuw en het bewijs dat het partnerschap tussen regisseur Edgar Wright en hoofdrolspelers Pegg en Frost een succes is.


Docu: Expedition Unknown - Egypt Special

20.30 uur, Discovery Channel

Avonturier en ontdekkingsreiziger Josh Gates heeft al vele ontdekkingen gedaan in zijn carrière, maar nog nooit één die live door miljoenen mensen werd aanschouwd. Hij schreef met een team van archeologen en onderzoekers geschiedenis door live op televisie een Egyptische sarcofaag te openen. In Nederland werd deze vondst niet live uitgezonden, maar Discovery zendt vanavond de documentaire Expedition Unknown: Egypt Special uit over deze vondst.


Slot: De Wilde Ruimte

21.05 uur, NPO 2

Wordt de ruimte het nieuwe Wilde Westen, een militair slagveld? Verschillende landen ontwerpen al ruimtekolonies, maar kan je er zomaar gaan bouwen? In de laatste aflevering van De Wilde Ruimte spreekt Anna Gimbrere ruimtejurist Frans von der Dunk, die zich hier zorgen over maakt. Ze is ook aanwezig bij de viering van de eerste zitting van het parlement van 'Asgardia', de eerste onafhankelijke ruimtestaat. Donald Trump kondigde de oprichting van 'Space Force' aan. Generaal Kwast legt Anna uit dat ook het leger in de ruimte thuishoort.


Special: Gepest van 9 tot 5

21.30 uur, NPO 1

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 1 op de 8 volwassenen in Nederland wordt gepest op de werkvloer en dat meer dan de helft van de Nederlandse bedrijven nog geen anti-pestbeleid heeft. In het eenmalige tv-programma Gepest van 9 tot 5 proberen slachtoffers van pesten op de werkvloer de situatie achter zich te laten door de problemen op te lossen. Daarvoor schakelen ze de hulp in van presentator Bert van Leeuwen. De mensen zijn ten einde raad: ze hebben alles geprobeerd om het pestgedrag aan te kaarten, maar zonder succes.


Special: Drag Me Down the Aisle

21.30 uur, TLC

Weten hoe je een bruiloft echt tot een verrassend feest kunt maken? Dat zie je in de nieuwe TLC-special Drag Me Down the Aisle. Daarin geven vier vermaarde drag queens advies aan een aanstaande bruid. De drag queens weten als geen ander hoe je een spetterend feestje moet bouwen. Bebe is al 10 jaar professioneel weddingplanner, Jujubee is stijlexpert, Alexis geeft advies over body-image en zelfvertrouwen en Thorgy weet als muzikant precies welke muziek voor de juiste sfeer zorgt.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Hot Fuzz, Expedition Unknown, Gepest van 9 tot 5 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV