Amstel Gold Race 2019 live op tv

Amstel Gold Race 2019 live op tv
Mannen- en vrouwenkoers op tv

Sport :

Op zondag 21 april, eerste paasdag, wordt de Nederlandse wielerklassieker Amstel Gold Race gereden. Zowel de vrouwen als mannen komen in actie en worden live uitgezonden op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via NOS.nl en de Eurosport Player.

Parcours
De wielerwedstrijd in het Zuid-Limburgse heuvelland staat bekend om de vele klimmetjes. Zes kilometer voor de finish is de Bemelerberg de laatste klim voor de mannen, de vrouwen hebben de Cauberg als laatste obstakel. Waar de vrouwen 126,8 kilometer rijden, krijgen de mannen 265,7 kilometer voor de kiezen.

Favorieten
Een jaar geleden was Chantal Blaak de winnares bij de vrouwen. Als topfavorieten voor deze editie worden Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten gezien. Bij de mannen is Mathieu van der Poel in topvorm. Zijn grootste uitdagers zijn Philippe Gilbert en Julian Alaphilippe.

Programma Amstel Gold Race 2019 live op tv

  • Vrouwen
    • Vanaf 12.00 uur op NOS.nl
    • Vanaf 13.25 uur op NPO 1, België Eén en de Eurosport Player
  • Mannen
    • Vanaf 14.45 uur op NPO 1, België Eén en de Eurosport Player
    • Vanaf 15.15 uur op Eurosport 1

De Amstel Gold Race is zondag 21 april vanaf 13.20 uur live op tv te zien in NOS Studio Sport op NPO 1, Sporza op België Eén en online via NOS.nl (vanaf 12.00 uur) en de Eurosport Player. Bekijk ook de wielerkalender 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Amstel Gold Race 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV