MAX vakantieman met Sybrand Niessen vanaf mei te zien op NPO1

MAX vakantieman met Sybrand Niessen vanaf mei te zien op NPO1
Legendarische landkaart maakt comeback

Nieuws :

Groeten van MAX wordt omgedoopt tot MAX vakantieman. Sybrand Niessen blijft het goedbekeken programma over vakantieproblemen presenteren. 27 mei is de eerste aflevering te zien op NPO1.

Reizigersproblemen
Het programma is aangepast en verdiende dus ook een nieuwe titel. MAX Vakantieman schiet reizigers te hulp die tegen problemen aanlopen, zo is te lezen op de website van de omroep. Elke week worden verslaggevers op pad gestuurd voor een reistest en in de rubriek Beste Vakantieman worden vragen van kijkers door een deskundige beantwoord. Ook worden bekende Nederlandse toeristische trekpleisters bezocht.

Legendarische landkaart
De landkaart van Europa, die furore maakte tijdens De Vakantieman van Frits Bom, keert terug. Hoe staat het tegenwoordig met de topgrafische kennis van de Nederlandse vakantiegangers? Hilarische beelden gegarandeerd.

MAX vakantieman is vanaf maandag 27 mei iedere week om 20.30 uur te zien op NPO1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MAX vakantieman met Sybrand Niessen vanaf mei te zien op NPO1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: omroep, bom, vakantiegangers, reizigers, npo, deskundige, rubriek, frits bom, sybrand niessen, presenteren, hulp, npo 1, vakantieman, kennis


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV