Filmrecensie: Avengers: Endgame

Filmrecensie: Avengers: Endgame
Ultieme afsluiter van grootste superheldensaga ooit

Film :

Vanaf vandaag, 24 april 2019 is de nieuwe Marvelfilm Avengers: Endgame te zien in de Nederlandse bioscopen. Het einde van tien jaar, tweeëntwintig films. Gids.tv ging naar de perspremière en is laaiend enthousiast: Marvel maakt met deze film een briljante grande finale. Lees hier de recensie van Avengers: Endgame.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Thanos' Snap ongedaan maken
Na de gebeurtenissen aan het einde van Avengers: Infinity War zitten de helden in een dal. Met hulp van Captain Marvel, Ant Man en de overgebleven Guardians of the Galaxy proberen de Avengers de Snap ongedaan te maken, Thanos te verslaan en de dode helden terug te brengen.

Scene uit de trailer van Endgame

Beoordeling van Gids.tv
Avengers: Endgame is het perfecte, emotionele einde van tweeëntwintig MCU-films. De harde kern van Marvel-fans wordt rijkelijk beloond met prachtige callbacks naar andere MCU-films. Ook de nieuwe, frisse kijkers worden verrast met spectaculaire visuele effecten en goed uitgediepte karakters. Vooral de acteerkunsten van Robert Downey Jr. zijn in deze film van een torenhoog niveau. Een gigantische aanrader voor Marvel- en superheldenfans, een grote aanrader voor alle filmkijkers.

Bekijk en lees hier meer over Marvel

Cast
Naast Robert Downey Jr. (Iron Man) zijn ook Chris Evans (Captain America: The First Avenger), Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok), Mark Ruffalo (The Avengers), Scarlett Johansson (Iron Man 2), Jeremy Renner (Thor), Brie Larson (Captain Marvel), Don Cheadle (Captain America: Civil War), Lupida Nyong'o (Black Panther), Karen Gillan (Guardians of The Galaxy), Paul Rudd (Ant Man) en Josh Brolin (Avengers: Infinity War) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joe Russo en Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier).

Avengers: Endgame is vanaf 24 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 181 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV