Rick Nieman presentator nieuw programma Misdaadcollege

Rick Nieman presentator nieuw programma Misdaadcollege
Programma vanaf 28 mei te zien

Nieuws :

Vanaf dinsdag 28 mei is het nieuwe programma Misdaadcollege te zien bij NPO 1. In het vierdelige programma staan verschillende misdaadzaken centraal die worden besproken door direct betrokkenen. De presentatie is in handen van Rick Nieman.

Geruchtmakende zaken
In het programma vertellen justitie en politie voor één keer hoe verschillende grote misdaadzaken werden opgelost. Het programma is deels geinspireerd op een ander programma van WNL, namelijk De Zaak Van Je Leven. De zaken die centraal staan tijdens deze colleges zijn zaken die landelijk veel aandacht kregen en die voor veel maatschappelijke onrust hebben gezorgd.

Openheid van zaken
Direct betrokkenen uit diverse misdaadzaken geven in het programma openheid van zaken. Dat zijn onder meer onderzoeksteams van politie, forensisch specialisten, Officier(en) van Justitie en andere betrokkenen. Het publiek uit de zaal heeft daarbij ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de onderzoeken en de zaak.

Misdaadzaken
De zaken die in deze eerste reeks worden besproken zijn:

  • De Utrechtse serieverkrachter die de provincie bijna 20 jaar in zijn greep hield
  • De Jumbo-afperser die in Groningen bommen legde bij de supermarkten
  • De Quote 500-bende die inbrak in villa's
  • De moord op het Maasmeisje.

Misdaadcollege is vanaf dinsdag 28 mei om 21.25 uur te zien bij NPO 1. Daarna kun je elke aflevering van Misdaadcollege terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rick Nieman presentator nieuw programma Misdaadcollege of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV