Nieuw programma voor familie Roelvink: De Roelvinkjes passen op de winkel

Nieuw programma voor familie Roelvink: De Roelvinkjes passen op de winkel
Programma vanaf 7 mei te zien

Nieuws :

Vanaf 7 mei is de familie Roelvink te zien in een nieuw programma: De Roelvinkjes passen op de winkel. In het nieuwe programma, dat vanaf 7 mei te zien is, passen Dries Roelvink en zijn vrouw Honoria, samen met zoons Dave en Donny, een aantal dagen op iemands winkel.

Verschillende winkels
Elke aflevering moeten de Roelvinkjes een andere winkel zien te runnen, voor enkele dagen. Zo zullen zij moeten werken op een boerderij, maar ook op een vismarkt en in een bakkerij. Ook een gezin met vijf kinderen moet gerund worden. Zeer diverse winkels dus.

De Roelvinkjes helpen daarbij de eigenaren van de winkels, waarvan zij vinden dat zij wel een paar vrije dagen hebben verdiend. De familie Roelvink werkt zo in een bakkerij in Den Haag, een vismarkt in IJmuiden en een Bed & Breakfast in Italië. De eigenaren hiervan zijn soms al jaren niet op vakantie geweest door drukte en omdat zij niemand hebben om op hun winkel te passen.

Probleem
Er komt echter een uitdaging kijken bij het runnen van de winkels: Niemand van de Roelvinkjes heeft ervaring met het runnen van de winkels die zij overnemen. Zij hebben dus geen idee hoe ze alles moeten doen. Dat mag de pret niet drukken: Met een goede dosis vertrouwen beginnen zij aan hun nieuwe, tijdelijke banen. Zal het hen lukken om de winkels goed te runnen?

De Roelvinkjes passen op de winkel is vanaf dinsdag 7 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma voor familie Roelvink: De Roelvinkjes passen op de winkel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV