Vanavond op tv: Opgelicht?!, Ewout &, Dino & Friends in New York en meer

Vanavond op tv: Opgelicht?!, Ewout &, Dino & Friends in New York en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 april 2019

Nieuws :

Opgelicht?!, het bekende misdaadprogramma met Jaap Jongbloed, is vanavond weer terug op tv. Verder gaat Ewout Genemans in op de zogenaamde homogenezing en is het nieuwe programma van Jandino Asporaat te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 april 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Ewout &: de homogenezing

:[img:google](url:"https://tvgids-mobilepioneers.netdna-ssl.com/img/artikel_ewout_22133873.jpg ")

20:32 uur, RTL5

In de derde aflevering van de documentaireserie Ewout & gaat Ewout Genemans in op de zogenaamde homogenezing. Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs hele homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons lang worden achter gesloten deuren nog steeds volop homogenezingsbehandelingen aangeboden. De gevolgen voor de betrokkenen zijn levensgroot. De afgelopen maanden ging Ewout met zijn team undercover om deze bizarre praktijken vast te leggen.


Terug: De Columbus

:[img:google](url:"https://tvgids-mobilepioneers.netdna-ssl.com/img/artikel_de-columbus_22134444.jpg ")

20:40 uur, Eén

Zonder plan en zonder voorbereiding, zo trekt Wim Lybaert opnieuw de wereld in met de Columbus. Hij laat zich leiden door het toeval én door zijn wekelijkse gast. Samen genieten ze van het goeie leven onderweg. Net als in het eerste seizoen, pikt Wim elke week een andere gast op. Opnieuw weten ze allebei niet waar de Columbus hen heen zal leiden. Ze volgen de richting van het toeval.


Nieuw: Dino & Friends in New York

:[img:google](url:"https://tvgids-mobilepioneers.netdna-ssl.com/img/artikel_dino-friends-in-new-york_22134052.jpg ")

21:30 uur, SBS6

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Dino & Friends in New York elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma probeert Jandino Asporaat door te breken als comedian in New York. Daarvoor schakelt Jandino per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen, zoals Rico Verhoeven of Najib Amhali.


Terug: Opgelicht?!

:[img:google](url:"https://tvgids-mobilepioneers.netdna-ssl.com/img/artikel_opgelicht_22133563.jpg ")

21:30 uur, NPO1

Vanaf vanavond is Opgelicht?! weer iedere avond te zien op NPO 1. In het nieuwe seizoen gidst Jaap Jongbloed je weer door de duistere wereld van bedrog. In het nieuwe seizoen krijgt hij wederom versterking van deskundige en oud-politieagent Ellie Lust. In de eerste aflevering spreekt Lust uitgebreid met een oplichter die zich zélf gemeld heeft bij de redactie van het programma. Tegen zijn zin in liet de jonge man zich door louche figuren gebruiken voor illegale praktijken; nu is hij daarvoor veroordeeld. De man probeert met het gesprek anderen te waarschuwen: laat je niet in de val lokken, want het levert je een forse schuld en een strafblad op.


Docu op tv: Jacht op mijn verkrachter

:[img:google](url:"https://tvgids-mobilepioneers.netdna-ssl.com/img/artikel_jacht-op-mijn-verkrachter_22133770.jpg ")

22:00 uur, NPO3

De indrukwekkende docudrama 'De jacht op mijn verkrachter' vertelt het waargebeurde verhaal van Sylvia Veld, een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn wiens leven totaal verandert als zij na een avondje stappen door een wildvreemde man wordt verkracht. In het docudrama vertelt Sylvia haar volledige verhaal.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV