Dit zijn de gasten van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk

Dit zijn de gasten van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk
Onder anderen comedian Peter Pannekoek en voetbalmakelaar Mino Raiola

Nieuws :

De eerste gasten voor de vernieuwde versie van College Tour zijn bekend. Vandaag bracht de NTR naar buiten welke vijf namen worden geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerk (die het programma overneemt van Twan Huys) en een zaal vol studenten. Daar hoort onder anderen comedian Peter Pannekoek bij.

UPDATE: Vanwege de schorsing van Mino Raiola als spelersmakelaar, wat het volgens de NTR "ingewikkeld maakt om hierover vrijuit te praten", is hij geschrapt van de gastenlijst.

De gasten
In zijn eerste seizoen als presentator ontvangt Van Nieuwkerk zeer diverse gasten. Dat zijn Bénédicte Ficq, de beste vrouwelijke advocaat van Nederland, de omstreden voetbalmakelaar Mino Raiola, de succesvolle cabaretier Peter Pannekoek, regisseur en reclamemaker Diederick Koopal en de piano spelende broers Lucas en Arthur Janssen.

  • Bénédicte Ficq (strafpleiter)
  • Mino Raiola (voetbalmakelaar)
  • Peter Pannekoek (cabaretier)
  • Diederick Koopal (regisseur en reclamemaker)
  • Lucas en Arthur Jussen (pianistenbroers)

Het is nog niet bekend welke gasten in welke uitzending te zien zijn. Zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv.

Studenten
Aan het recept van het programma lijkt niet heel veel te zijn gesleuteld. Zoals gezegd neemt Van Nieuwkerk de rol van Huys over, en is er zoals gebruikelijk een zaal vol studenten aanwezig die ook de kans krijgen om vragen te stellen aan de gast.

College Tour is vanaf zondag 19 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de gasten van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV