Ajax - Tottenham Hotspur live op tv

Ajax - Tottenham Hotspur live op tv
Finale Champions League staat op het spel

Sport :

Op woensdag 8 mei wordt duidelijk of Ajax voor het eerst sinds 1996 de finale van de UEFA Champions League bereikt. Thuis tegen Tottenham Hotspur begint Ajax met een 1-0 voorsprong na de heenwedstrijd in Londen. Veronica en Ziggo Sport doen live verslag van Ajax - Tottenham.

Alle hoogtepunten Ajax - Tottenham Hotspur

Samenvatting heenwedstrijd

Succesjaar
Het zeer succesvolle Champions League-seizoen van Ajax is nog altijd niet beëindigd. Na de uitschakeling van Real Madrid in de achtste finale werd Juventus in de kwartfinale verslagen. Bij de laatste vier is Tottenham Hotspur de tegenstander. De heenwedstrijd leverde een 1-0 overwinning op.

Voorbeschouwing op tv
Zowel Veronica als Ziggo Sport neemt uitgebreid de tijd om voor te beschouwen op Ajax - Tottenham. Veronica begint al om 19.30 uur met de voorbeschouwing. Ziggo Sport (kanaal 14 voor Ziggo-abonnees) en betaalzender Ziggo Sport Select starten om 19.40 uur. Ziggo Sport zendt de hele uitzending rond Ajax - Tottenham zonder reclame uit.

Ajax - Tottenham Hotspur is woensdag 7 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Bekijk ook wanneer de finale van de Champions League is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Tottenham Hotspur live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV