De TV Kantine komt met Queen-special op Koningsdag

De TV Kantine komt met Queen-special op Koningsdag
Een roze Koningsdag in De TV Kantine

Nieuws :

Komende zaterdag is er een speciale aflevering te zien van De TV Kantine. Het programma kleurt dan niet speciaal voor Koningsdag Oranje, maar roze. Het persiflageprogramma met Irene Moors en Carlo Boszhard komt dan namelijk met een Queen-special.

Inspiratie
De inspiratie voor de speciale aflevering is afkomstig van RuPaul’s Drag Race, een populaire Amerikaanse talentenjacht waarin travestieten strijden om de kroon.

BN'ers
In deze speciale aflevering maken onder andere presentatoren Robert ten Brink, Beau van Erven Dorens en Herman den Blijker hun opwachting als travestiet. Zij worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Nikkie Tutorials die een gastrol voor haar rekening neemt, en René van der Gijp (gespeeld door Carlo Boszhard). Hoofd van de jury, Ru Paul, wordt gespeeld door een BN'er, die pas aan het eind van de special onthuld wordt.

Ode
In de Queen-special van De TV Kantine ontbreekt een ode aan Freddie Mercury natuurlijk niet. Actrice Esmee van Kampen kruipt hiervoor in de huid van operazangeres Montserrat Caballé, die speciaal voor deze uitzending, met Freddy het lied Barcelona omgedoopt heeft tot Máxima. In deze uitzending zitten verder ook een parodie op het programma Paleis voor een Prikkie, waarin GTST-acteur Erik Vogel, net als vorig seizoen, de rol van presentator Frank op zich neemt.

De TV Kantine Queen Special is zaterdag 27 april om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine komt met Queen-special op Koningsdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV