Koning Willem-Alexander met gezin op weg naar Amersfoort

Koning Willem-Alexander met gezin op weg naar Amersfoort
Bekijk de outfits van Máxima en de prinsesjes

Nieuws :

Koning Wllem-Alexander en zijn gezin zijn op weg naar Amersfoort, waar ze vandaag zijn verjaardag groots zullen vieren. Meerdere tv-programma's doen uitgebreid verslag van de festiviteiten.

Outfits
Op de foto die ze zojuist op Twitter plaatsten is goed te zien wat Koningin Maximá en de prinsesjes vandaag dragen. Iets waar vandaag ongetwijfeld nog het nodige over gezegd zal gaan worden.

Amersfoort
De tocht van het koninklijk gezelschap in Amersfoort begint rond 11:00 uur bij het ruim 500 jaar oude voormalige klooster De Mariënhof en eindigt bij het moderne Eemhuis, met een feestelijke eindshow. In de twee uur daartussenin kunnen de koning, de koningin en hun dochters onder andere van veel muziek en theater gaan genieten. De route die de Oranjes lopen is 1.075 meter lang.

Fan Prinses Ariane
Alle gezinsleden hebben zo hun eigen fanschare. Bekijk hieronder de enorme fan van Prinses Ariane die vandaag langs de route staat.

Bekijk Koningsdag 2019 live op tv en mis niets van alle festiviteiten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander met gezin op weg naar Amersfoort of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV