De Film van Dylan Haegens is nieuw op Netflix

De Film van Dylan Haegens is nieuw op Netflix
Populaire vlogger in zijn eerste eigen speelfilm

Kijktip :

Sinds vorige week kan je weer lachen om vlogger Dylan Haegens, want zijn eigen film is toegevoegd op Netflix! De vlogger is razend populair onder kinderen en een eigen film kon natuurlijk niet uitblijven. Bioscoopzalen vol, een gouden film (100.000 bezoekers) en nu gewoon op de streamingdienst te zien.

IJsbrand de stoorzender
In de film zien we hoe het leventje van Dylan hem voor de wind gaat. Hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één vervelende stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter. Daarom gaat Dylan met hem de spannende strijd aan.

dylan-haegens3

Een film vol bekende gezichten
Met inmiddels anderhalf miljoen volgers kan het voor Dylan Haegens bijna niet meer stuk. Het is uniek dat vorig jaar zo veel mensen naar de bioscoop gingen om dit avontuur te zien. Na een week in de bioscopen werd op 24 augustus 2018 de film al bekroond met de Gouden Film omdat de grens van 100.000 bioscoopbezoekers werd overschreden. Dat is ontzettend knap voor een debuutfilm. Er zijn ook veel bekende gezichten in de film te zien, zoals actrice Ilse Warringa (De Luizenmoeder), de kickboxer Rico Verhoeven, Buddy Vedder (GTST) en Patrick Stoof (Weg van jou).

De Film van Dylan Haegens is vanaf 17 april 2019 te zien op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Film van Dylan Haegens is nieuw op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV