Avengers: Endgame brengt in recordtempo 2 miljard dollar op

Avengers: Endgame brengt in recordtempo 2 miljard dollar op
Alleen Avatar bracht (voorlopig) meer op

Film :

De nieuwste Marvel film Avengers: Endgame heeft binnen elf dagen 2 miljard dollar opgebracht. In de geschiedenis van de film is dit nog geen enkele film gelukt.

Bekijk hier wat de recensenten van Gids.tv vinden van Avengers: Endgame

Avengers: Endgame is pas sinds 24 april in de Nederlandse bioscopen te zien, maar dé superheldenfilm van deze eeuw is na elf dagen al de film met de op één na hoogste opbrengst ooit.

Alleen Avatar van regisseur James Cameron uit 2009 bracht (tot nu toe) meer in het laatje. Het record van 2,78 miljard dollar, dat deze film tien jaar geleden vestigde, sneuvelt naar alle waarschijnlijkheid ook nog.

In Nederland werd de film binnen elf dagen door bijna 850.000 mensen gekeken. Deze 22e film uit het Marvel Cinematic Universe vertelt het verhaal over de Avengers, die het opnemen tegen Thanos en proberen hun weggevaagde vrienden en mede-helden te redden.

Avengers: Endgame is voorlopig nog wel te zien in de Nederlandse bioscopen. Al het Marvel-nieuws volg je ook via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Avengers: Endgame brengt in recordtempo 2 miljard dollar op of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV