Uitdaging: ben jij de beste Laravel Developer? Bekijk onze Laravel Vacature

Uitdaging: ben jij de beste Laravel Developer? Bekijk onze Laravel Vacature
Gids.tv is op zoek een Laravel specialist

Nieuws :

Denk jij dat je de beste Laravel Programmeur bent? Lees dan verder en reageer als je de uitdaging aandurft! Omdat onze huidige Laravel Developer een nieuwe uitdaging aangaat bij een ander supersympathiek bedrijf, zijn wij per direct op zoek naar een ondernemende, zelfstandig werkende php-alleskunner op het gebied van websites, content en api’s. Omdat alles gebouwd is op Laravel, is ervaring met Laravel een must. Ben je ook nog eens ambitieus? Dan zouden we wel eens een perfecte match kunnen zijn!

Functieomschrijving
Als Full Stack Developer bij Gids.tv ben jij degene die ervoor zorgt dat miljoenen bezoekers elke dag weer gebruik kunnen maken van onze website en apps. Elke minuut van elke dag worden jóuw cronjobs uitgevoerd op jóuw servers. Dat zorgt er voor dat bij tientallen bronnen content opgehaald wordt via api’s, feeds en scrapers. Onze 10 koppige redactie verwerkt het grootste gedeelte van deze content, maar veel wordt ook direct op de sites en apps vertoond aan miljoenen gebruikers.

Waarmee werken we nu?
Jij bent de persoon die de content-flow zoals hieronder beschreven in goede banen kunt leiden. Het proces gaat nu als volgt:

 1. Elk moment van de dag halen jouw cronjobs meerdere malen actuele content op bij ± 100 bronnen
 2. Met jouw algoritmes bewerk jij deze content; denk aan scripts die taggen, categoriseren en verrijken waardoor o.a. personalisatie mogelijk wordt
 3. In een CMS maakt onze redactie ook aanpassingen aan de content, Het CMS voorzie jij van de beste tools zodat de redactie sneller, makkelijker en accurater kan werken
 4. Onze snelle, schaalbare power-API wordt miljoenen keren per dag geraadpleegd door miljoenen clients op bijvoorbeeld iOS, Android en de websites; jij houdt een oogje in het zeil

Wat ga jij dan nog doen?
In het hele proces kan natuurlijk alles sneller, efficiënter of groter. We willen bijvoorbeeld:

 1. Meer content en functionaliteiten op de site;
 2. Nog slimmere algoritmes die nog betere persoonlijke content voor onze gebruikers maken.
 3. Meer tools in het cms zodat de redactie sneller kan werken.
 4. Meer personalisatie mogelijkheden in onze api en de alsmaar toenemende bezoekersaantallen moeten we wel aan blijven kunnen

Waar werken we mee?
We hebben voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten een aparte server. Daarnaast een test omgeving voor iedere developer specifiek (op dezelfde server als de productie omgeving). We maken gebruik van Laravel 'producten' zoals Horizon en Telescope. Frontend (cms en website) gebruiken we Laravel Mix (webpack), jQuery en bootstrap. Als server gebruiken we een VPS van Transip en Cloudflare voor CDN functionaliteiten. Beheer van VPS (Linux Ubuntu 16.04)gebeurt door jouw met behulp van Laraval Forge en via de terminal. We zijn dus verder helemaal vrij wat betreft server instellingen, packages etc.

Wij vragen

 • Je bent ambitieus, gedreven en vooral handig;
 • Ruime ervaring met PHP en Laravel;
 • Ervaring met high traffic websites;
 • Je bent bekend met git en composer
 • Een praktische doener;
 • Release fast & Update often is jouw motto;
 • Je geniet ervan als jouw code ervoor zorgt dat miljoenen mensen de beste content te zien krijgen;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je hebt de ambitie om mee te groeien met het bedrijf, bent ondernemend

Wij bieden

 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke groei
 • Goed salaris
 • Een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid;
 • Een gezellige kantoor op het Leidseplein in Amsterdam (co-workspace Boven de Balie)
 • Lunch wordt GRATIS verzorgd, we eten elke dag met ± 30 anderen van (Boven de Balie)
 • Een klein team verspreid over het land waarmee je nauw contact hebt
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

Bedrijfsprofiel TV Gids.tv BV
De website Gids.tv is pas een 1½ oud, maar de afgelopen 12 jaar was er al veel succes met het uitgeven van enkele tv-websites en tv-apps. Lees hier meer over ons. We hebben een groot dagelijks bereik van de apps (± 1 miljoen unieke Nederlandse bezoekers) en websites (2½ miljoen unieke Nederlandse bezoekers). Het doel is om het traffic van alle 'oude titels' zoals Tvgids.tv, Hebikietsgemist.nl, Herhaling.nl, Vanavond.tv en Actueel.tv geleidelijk over zetten naar Gids.tv om daarmee een leidende rol te krijgen als een gids voor televisie, netflix, youtube, gemist, films en series. Een gids die klaar is voor de toekomst. Het team bestaat naast jou uit 1 junior developer, 10 redactieleden en eigenaar Stijn Veeger.

Contact
Stuur een mailje naar Stijn via [email protected] als je vragen hebt over de vacature of wil solliciteren.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitdaging: ben jij de beste Laravel Developer? Bekijk onze Laravel Vacature of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV