Ajax - Tottenham live op tv zonder reclame bij Ziggo Sport

Ajax - Tottenham live op tv zonder reclame bij Ziggo Sport
Louis van Gaal doet analyse

Sport :

De halve finale van Ajax tegen Tottenham Hotspur in de Champions League wordt woensdag 8 mei volledig zonder reclame-onderbrekingen uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Avondvullende uitzending
De hele avond, van 19.40 tot ongeveer 23.45 uur, is de sportzender bij de return Ajax - Tottenham in de Johan Cruijff Arena. In de studio analyseert Louis van Gaal de wedstrijd. Jack van Gelder is in het stadion met Wim Kieft en Youri Mulder. Daar zullen ze ook verschillende gasten ontvangen.

Analyse in de rust
In de rust kunnen Veronica-kijkers overschakelen naar de uitgebreide analyse op Ziggo Sport, waar geen reclame is. Ziggo-abonnees kunnen de hele uitzending, inclusief de wedstrijd, bekijken op kanaal 14. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen terecht op Ziggo Sport Select.

Aftrap
De wedstrijd gaat om 21.00 uur van start. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Ajax - Tottenham Hotspur is woensdag 8 mei om 21.00 uur live op tv te zien bij Veronica, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Tottenham live op tv zonder reclame bij Ziggo Sport of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV