Giro d'Italia 2019 live op tv

Giro d'Italia 2019 live op tv
Op welke zender is de Giro te zien?

Sport :

Van zaterdag 11 mei tot en met zondag 2 juni wordt de eerste grote ronde van het wielerjaar 2019 gereden: de Ronde van Italië. Eurosport doet op tv en online live verslag van de Giro d'Italia.

Favorieten
De Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin is een van de favorieten voor de eindzege. De winnaar van 2017 heeft met Primoz Roglic, Mikel Landa, Simon Yates en Miguel Ángel López zware concurrentie.

Parcours
De 102de editie van de Giro d'Italia gaat van start in Bologna met een tijdrit over 8 kilometer. Op zondag 2 juni is de afsluiting van de ronde opnieuw een tijdrit. Dan wordt er 17 kilometer door Verona gereden. Bekijk het volledige parcour van de Giro hieronder.

Giro op tv
De Giro d'Italia wordt live uitgezonden op sportzender Eurosport. Alle etappes worden rechtstreeks uitgezonden op tv en online via de Eurosport Player. Ook zijn er uitgebreide voor- en nabeschouwingen te zien bij Eurosport.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

De Giro d'Italia 2019 is van zaterdag 11 met tot en met zondag 2 juni dagelijks live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV