Vanavond op tv: start Vreemdgaan met Filemon en Three Wives, One Husband, filmtopper The Social Network en meer

Vanavond op tv: start Vreemdgaan met Filemon en Three Wives, One Husband, filmtopper The Social Network en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 mei 2019

Kijktip :

Vandaag begint het nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon van presentator Filemon Wesselink, waarin hij monogame liefde onderzoekt. Ook begint, enigszins vergelijkbaar, Three Wives, One Husband, een documentaireserie over een man met drie vrouwen. Verder is onder meer de filmklassieker The Social Network te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Vreemdgaan met Filemon

20.25 uur, NPO 3

In het nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon onderzoekt Filemon Wesselink de monogame cultuur waarin wij leven. Waarom zijn we zo gehecht aan monogamie en hoe zijn we monogaam geworden? Een programma over vreemdgaan, jaloezie en alternatieve levensstijlen. Elke vrijdag om 20.25 uur op NPO 3. Filemon zal elke aflevering zijn bevindingen delen met zijn nieuwe vriendin. Verder vertellen verschillende koppels vanuit hun bed op de aard van hun relatie; hoe pakt monogamie uit in de praktijk?


Film: The Social Network

20.30 uur, RTL 8

Op een herfstavond in 2003 zit Mark Zuckerberg, een Harvard-student en programmeur, achter zijn computer te werken aan een nieuw idee. Wat begint in zijn studentenkamer, wordt al snel een wereldwijd sociaal netwerk. Nog geen zes jaar en 500 miljoen vrienden later is Mark Zuckerberg de jongste miljardair in de geschiedenis echter heeft voor Zuckerberg zowel persoonlijke als juridische complicaties. The Social Network vertelt het even bizarre als eigentijdse verhaal van Facebook.


Terug: 90 Day Fiancé - Happily Ever After?

20.30 uur, TLC

In een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé - Happily Ever After?, elke vrijdag om 20.30 uur op TLC, worden vijf stellen gevolgd uit eerdere afleveringen, waarvan enkele al een tijdje zijn getrouwd. Zoals oude bekenden Russ en Paola die inmiddels hun eerste kind verwachten. De relatie tussen de rustige Russ en zijn flamboyante Colombiaanse fotomodel is nogal stormachtige geweest de afgelopen jaren. Kan een kind de twee weer wat dichter bij elkaar brengen?


Start: Three Wives, One Husband

21.20 uur, NPO 3

Vanavond start de vierdelige Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. De afleveringen zijn elke vrijdag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Enoch Foster heeft al zestien kinderen en zegt: "Relaties zijn mijn religie." Hij is één van de invloedrijkste mannen in de gemeenschap en zijn twee echtgenotes, Catrina en Lillian, zijn dol op hem én op elkaar. Ze krijgen gezinsuitbreiding: baby nummer zeventien zit er ieder moment aan te komen.


Terug: Dog Patrol

22.00 uur, National Geographic

Vanavond start het zesde seizoen van het programma Dog Patrol. Elke aflevering is te zien welke integrale rollen werkhonden en hun handlers op de frontlinie spelen om onze straten, gevangenissen, nationale parken, luchthavens en grenzen te beschermen. In de eerste aflevering is te zoen hoe Jason en zijn hond Farris een Bonnie en Clyde-achtig duo volgen in Whanganui. Drugshond Aysa heeft drugs ontdekt in de gevangenis in Auckland.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Vreemdgaan met Filemon en Three Wives, One Husband, filmtopper The Social Network en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV