SBS 6 lanceert It Takes 2 spin-off Drive-Along

SBS 6 lanceert It Takes 2 spin-off Drive-Along
Spin-off met Gerard Ekdom online te zien

Nieuws :

SBS 6 heeft op haar social media kanalen het online format Drive-Along gelanceerd. Het is een spin-off van het zangprogramma It Takes 2 en wordt online uitgezonden bij de zender.

Gerard Ekdom
In het online programma haalt jurylid en radiopresentator Gerard Ekdom de deelnemers van It Takes 2 op om naar de studio te rijden voor opnames. Het moet een gezellige rit worden, waarin wordt gepraat, gelachen en natuurlijk gezongen. Ekdom vraagt natuurlijk de deelnemers over hun zangervaringen en hun deelname aan het programma. Ook laat Ekdom zijn favoriete nummers horen in de auto.

It Takes 2
In It Takes 2 treden de deelnemers buiten hun comfortzone en zullen voor een groot publiek optreden met hun zangkunsten. Zij zitten in de teams van professionals Waylon, Trijtje Oosterhuis en Marcel Veenendaal. In de eerste aflevering van Drive-Along zijn Rens Kroes en Loes Haverkort te gast.

Drive-Along is komende drie weken te zien op de social media kanalen van SBS 6. Je kunt elke aflevering van Drive-Along terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 lanceert It Takes 2 spin-off Drive-Along of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV