Herman den Blijker presentator nieuw RTL-programma Hermans Pop-Up Restaurant

Herman den Blijker presentator nieuw RTL-programma Hermans Pop-Up Restaurant
Den Blijker zoekt nieuw kook-talent

Nieuws :

Topkok Herman den Blijker komt deze maand bij RTL met het nieuwe programma Hermans Pop-Up Restaurant. Den Blijker opent in Rotterdam een nieuw, Mediterraans pop-up restaurant, waarvoor hij personeel zoekt.

Pop-up restaurant
Den Blijker runt al jarenlang enkele toprestaurants en presenteert ook al jarenlang diverse tv-programma's. Voor zijn nieuwe programma gaat Den Blijker op zoek naar een nieuwe chef-kok en een maître. Met zes enthousiaste duo's zal Den Blijker op reis gaan door het Middellandse Zeegebied om vervolgens het duo te bepalen wie zijn nieuwe restaurant mag gaan runnen.

Reis
De reis voert langs Italie, Tunesie en Ibiza, waar de koppels getest worden op hun eigen kwaliteiten. Niet alleen hun kennis van de Mediterraanse keuken wordt op proef gesteld, maar ook de samenwerking van de koppels en hun kennis van inkoopbeleid, wijn en styling. Elke aflevering gaan de minst presterende koppels de strijd met elkaar aan. Het koppel dat deze strijd verliest, zal naar huis worden gestuurd.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering reist Den Blijker samen met de koppels naar het strand van Ibiza. Daar worden de koppels uitgedaagd om een typisch Spaanse Paella te maken. Vanwege het weer vereist het echter wel een creatieve aanpak en flink wat doorzettingsvermogen.

Finale
Na vijf afleveringen zullen er nog twee koppels overblijven. Zij gaan de strijd met elkaar aan in het pop-up restaurant in Rotterdam, welke is gevestigd in de oude Citrusveiling in het Merwe-Vierhavensgebied M4H. Daar moeten zij laten zien dat zij het perfecte duo zijn voor het nieuwe restaurant.

Hermans Pop-Up Restaurant is vanaf dinsdag 21 mei om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt daarna alle afleveringen van Hermans Pop-up Restaurant terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herman den Blijker presentator nieuw RTL-programma Hermans Pop-Up Restaurant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV