Giro d'Italia 2019 op tv bij de NOS

Giro d'Italia 2019 op tv bij de NOS
Zo doet Studio Sport verslag

Sport :

De NOS heeft geen live-uitzendrechten van de Giro d'Italia. Dat betekent dat NOS Studio Sport het van zaterdag 11 mei tot en met zondag 2 juni moet doen met samenvattingen op tv. Eurosport zendt de Giro live op tv uit.

Samenvattingen
Elke dag is er in het NOS Sportjournaal rond 18.50 uur op NPO 1 een terugblik op de etappe in de Ronde van Italië te zien. De eerste etappe is een individuele tijdrit op zaterdag 11 mei. Beelden van de opening van de Giro zijn, aangezien de tijdrit tot ongeveer 20.00 uur duurt, in NOS Studio Sport rond 22.50 uur op NPO 1. Ook op Gids.tv zijn de samenvattingen van de Giro te zien.

Reportages
Han Kock maakt voor NOS Studio Sport dagelijks reportages over de Giro en Tom Dumoulin in het bijzonder. De Nederlandse oud-winnaar van de Ronde van Italië is dit jaar opnieuw kanshebber op de zege. Bekijk hier wie de overige favorieten voor de Giro zijn.

Samenvattingen van de Giro d'Italia 2019 zijn van 11 mei tot en met 2 juni dagelijks rond 18.50 uur te zien in het NOS Sportjournaal op NPO 1. Eurosport zendt de Giro drie weken lang live op tv uit.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2019 op tv bij de NOS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV