Jan Versteegh meldt zich ziek bij 6Inside

Jan Versteegh meldt zich ziek bij 6Inside
Presentator naar het ziekenhuis voor abces

Nieuws :

Presentator Jan Versteegh heeft zich ziek gemeld bij 6Inside, dat was te zien in de uitzending van gisteren. "Hij had hoofdpijn en zat niet lekker in zijn vel, aldus Albert Verlinde.

Abces
Het waren niet de tegenvallende kijkcijfers van 6Inside die Versteegh ziek hebben gemaakt, hij bleek een peritonsillair abces te hebben. Toen de presentator met klachten als hoofdpijn en een stijve nek bij de dokter kwam is hij direct doorgestuurd naar het ziekenhuis. "Het abces, dat bij de amandelen zit, hebben ze meteen moeten behandelen en openmaken", aldus Verlinde.

Antibiotica werkte niet
Versteegh kreeg antibiotica voorgeschreven maar dat lijkt helaas nog niet afdoende tegen de pijn. Het lijkt er dan ook op dat de presentator nog even afwezig zal zijn bij de showrubriek. Leonie ter Braak, de vaste invaller van Versteegh, zal vermoedelijk zijn uitzendingen overnemen. "Veel beterschap en geniet ook even van de rust", aldus collega Verlinde.

Reactie Jan
Jan reageert zelf met een veelzeggende foto op zijn Instagram pagina:

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh meldt zich ziek bij 6Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV