Recensie: In Wonder Park brengt de jonge June een magisch pretpark tot leven

Recensie: In Wonder Park brengt de jonge June een magisch pretpark tot leven
'Fasten your seatbelts' voor dolle achtbaanrit

Film :

Koop je tickets, want de poorten van Wonder Park zijn geopend! Vanaf 17 april is de nieuwe animatiefilm Wonder Park te zien in de Nederlandse bioscopen, een fantasievolle reis naar het pretpark van je dromen. Lees hier de de filmrecensie van Wonder Park.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Carrousel des levens
De heldin in dit verhaal heet June. Samen met haar ouders krijgt June alle ruimte om haar fantasie de vrije loop te laten. Thuis heeft zij een waar themapark gebouwd, Wonder Land. Met haar moeder verzint June de meest wonderlijke attracties voor het park, dat gerund word door de aap Peanut. Wanneer haar moeder echter ernstig ziek wordt en naar het ziekenhuis moet draait June 180 graden. Als zij op schoolreisje mee moet besluit June er tussenuit te knijpen. Vanaf dan staat haar een bijzonder avontuur te wachten, waardoor haar fantasie uiteindelijk weer ontwaakt.

Hoofdpersonage June in animatiefilm Wonder Park

Beoordeling Gids.tv
Je voelt en ziet aan alles dat Wonder Park gemaakt is door voormalige Pixar-mensen, hoewel orginaliteit toch ontbreekt in verhaal en animatie. Vooral voor kinderen is dit een animatiefilm die ze niet snel zullen vergeten door de kleurrijke beelden, een overvloed aan actie en de mooie animatiedetails, die in sneltreinvaart voorbij komen. Het is jammer dat de rustmomenten waarin animatiestudio Pixar een meester is niet veel voorkomen. Voor de ouders best aardig, maar vooral de jonge kijkertjes zullen deze wilde achtbaanrit waarderen.

Cast
Voor de Nederlands gesproken versie zijn de stemmen te horen van onder andere Jan Kooijman (Hartenstraat) en Tim Douwsma (Spaak). De Engelse versie zijn dat Jennifer Garner (Juno) en Matthew Broderick (Ferris Bueller's Day Off).

Wonder Park is vanaf 17 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Kinderfilm. Tijdsduur: 85 minuten.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: In Wonder Park brengt de jonge June een magisch pretpark tot leven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV