Deze topfilms zijn deze week te zien op Veronica's Meimaand filmmaand 2019

Deze topfilms zijn deze week te zien op Veronica's Meimaand filmmaand 2019
John Wick: Chapter 2, X-Men: Days of Future Past en meer

Kijktip :

Veronica's Meimaand Filmmaand 2019 draait op volle toeren, met ijzersterke titels in overvloed. Aankomende week verschijnt John Wick: Chapter 3 - Parabellum in de Nederlandse bioscoopzalen. Om lekker in de sfeer te komen, brengt Veronica John Wick: Chapter 2 naar de huiskamer! Bekijk hier de 5 blockbusters die aankomende week op de televisie verschijnen.

Bekijk hier het indrukwekkende en complete overzicht van Veronica's Meimaand Filmmaand 2019.

1. X-Men: Days of Future Past (dinsdag 14 mei 20.30 uur, IMDb ★ 8,0)
Als we in de toekomst kijken, komt 6 juni 2019 het splinternieuwe deel X-Men: Dark Phoenix uit in de Nederlandse bioscopen. Een goede tip is om eerst de film X-Men: Days of Future Past (2014) te bekijken. De X-Men gaan terug in de tijd, zodat Wolverine (Hugh Jackman) rampspoed in de toekomst kan vermijden. Lees hier waar je X-Men: Days of Future Past nog meer kunt bekijken.

2. Blade (dinsdag 14 mei 23.00 uur, IMDb ★ 7,1)
Acteur Wesley Snipes in zijn gloriedagen. Een superheld in de vorm van een vampier, die het kwaad bestrijd. Voor die tijd een zeer vermakelijke actiethriller met naast Snipes ijzersterke tegenspeler Stephen Dorff als de gevaarlijke Deacon Frost. Lees hier waar je de film Blade nog meer kunt zien.

3. John Wick: Chapter 2 (woensdag 15 mei 20.30 uur, IMDb ★ 7,5)
Wraak zal eeuwig zoet zijn in deze zeer actievolle productie, waar de gevechten soms net een balletvoorstelling lijkt. Legendarische huurmoordernaar John Wick (Keanu Reeves) vertrekt naar het Italiaanse Rome om daar zijn pistool eens flink leeg te schieten tegen de meest dodelijke huurmoordenaars van de wereld. Lees hier waar je deze film John Wick: Chapter 2 nog meer kunt streamen.

4. Dawn of the Planet of the Apes (zaterdag 18 mei 20.30 uur, IMDb ★ 7,6)
Op zaterdag hebben de apen de hoofdrol in een weergaloos actiespectakel met een nodige traan. Een grote groep genetisch geëvolueerde apen onder leiding van Caesar wordt bedreigd door de mens. Een dikke aanrader om het eerste deel (Rise of the Planet of the Apes) terug te kijken en op 25 mei in te schakelen voor het fenomenale derde deel War for the Planet of the Apes te bekijken. Bekijk hier waar je de film Dawn of the Planet of the Apes nog meer kunt bekijken.

5. Suicide Squad (zondag 19 mei om 20.30 uur, IMDb ★ 6,1)
Wij hebben nog nooit zo'n ongeregeld zooitje supercriminelen bij elkaar gezien. Een zeer gevaarlijke missie voor een kortere gevangenisstraf. Dat klinkt als muziek in de oren voor de Suicide Squad, met een glansrol voor Margot Robbie als geschifte Harley Quinn. Lees hier waar je de film Suicide Squad nog meer kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV