SBS 6 komt met nieuwe kindertalentenjacht Superkids

SBS 6 komt met nieuwe kindertalentenjacht Superkids
Jury en presentatoren bekend

Nieuws :

Dit najaar komt SBS 6 met een nieuwe kindertalentenjacht, genaamd Superkids. Het programma wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk. In Superkids gaat men op zoek naar de meest talentvolle kinderen van Nederland.

Talent
Sommige kinderen hebben er alles voor over om de beste te worden in hetgene wat ze het allerleukst vinden. Presentatoren Wendy van Dijk en Johnny de Mol geven in Superkids kinderen met veel talent letterlijk een podium, waarop zij het op hoog niveau tegen elkaar opnemen.

Jury
De jury is inmiddels ook bekend gemaakt. Deze bestaat uit pianospeler Wibi Soerjadi, zangeres Maan, acteur Juvat Westendorp en Gordon. Zij zullen bepalen wie het meeste talent heeft. Naast de jury geeft ook een 100-koppig publiek zijn mening: Ook zij mogen stemmen.

Alfeveringen
In vier auditieafleveringen strijden acht kinderen per aflevering op een plek in de finale. De drie talenten die het beste scoren, verdienen de titel Superkid en gaan bovendien naar huis met een studiebeurs van 5000, 10.000 en 25.000 euro. De kinderen die meedoen zijn tussen de acht en veertien jaar oud.

Superkids is dit najaar te zien bij SBS 6. De exacte uitzenddata zijn nog niet bekend. Hou Gids.tv in de gaten voor meer nieuws.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 komt met nieuwe kindertalentenjacht Superkids of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV